Utleie

Langesund Motorbåtforening – Utleie av klubbhuset «Motorbåten»

Vil du leie lokale av oss, er det lurt å lese hele siden med informasjon først. Her står «det meste» du trenger i vurderingen.

Utleie foretas kun til egne medlemmer.
LMF-medlem kan for enkeltstående arrangement leie lokalet for annen forening eller lag, man samtidig er medlem av.

Langesund Motorbåtforening er en av to eierforeninger av Båtforeningenes Havneutvalg SA (BHU). BHU leier eget kontor og lager og disponerer møterom i «Motorbåten».

Mandag-fredag dagtid (for eksempel gravferd): 500 kr
Mandag – torsdag pr. dag: 1 000 kr
Fredag: 1 500 kr
Lørdag: 1 500 kr
Søndag: 1 500 kr
Fredag og lørdag: 2 200 kr
Lørdag og søndag: 2 200 kr
Fredag til søndag: 3 500 kr

Bruksanvisning

Sjekk i kalenderen og finn ledig dato.
Klikk på «Forespørsel på leie av lokale» under kalenderen.

Forespørsel på leie av lokale

Du får normalt en e-post med svar innen to dager. Hvis lokalet er ledig, og du oppfyller vilkårene, vil du kunne se at leien er lagt inn i kalenderen med dine initialer.

Utleieansvarlig

Morten Sandsmark telefon 970 13 573.

Kapasitet

Det er plass for inntil 60 personer.

Normal posisjon for stoler og bord etter renhold (nyoppusset lokale mars 2017) (foto Per Flåthe)

Dekket på til 50 personer og fortsatt god plass

Bord og stoler kan organiseres på forskjellig vis. Her er det dekket på til 21 personer.

En variant; dekket på til 46 personer (oppusset lokale mars 2017)

Flott selskapslokale; her dekket på til 46 personer

Pyntet og klart til fest!

Normal posisjon for stoler og bord etter bruk (før renhold)

Fasiliteter

Lokalet har bra standard. Det består av sal, kjøkken, garderobe og toaletter.

Praktisk innredet kjøkken (foto Per Flåthe)

Kjøkkenet fungerer godt for tilberedning av mat til 30-35 personer. Ved høyere antall spisegjester anbefales tilkjøring av maten og heller bruke det som anretningskjøkken. (foto Per Flåthe)

Hyller og skuffer er merket med innhold. Ett av to kjøleskap står her (foto Per Flåthe)

Hvis kapasiteten fylles, det vil si 60 personer, kan det bli noe trangt. Spesielt hvis man ønsker danseplass.

Romslig garderobe, hvor det står et kjøle- og fryseskap (foto Per Flåthe)

Vilkår

Lokalet kan overtas fra kl. 12 og skal normalt være ryddet og tømt innen kl. 10.
Renhold inngår i leieprisen.
Leietaker (medlemmet) må være minst 25 år og vært medlem i minst to år fra datoen for forespørselen om leie.
Leietaker må være deltaker av arrangementet.
(utdrag av vilkårene)